Elérhetõségeink

06 20 - 992 70 18

info@polirozas.com

 

 

 

Szolgáltatásaink

Ózonos klímatisztítás - beltér fertőtlenítés Az ózonos tisztítás megöli az összes baktériumot, és penészgombát, mindazon helyeken, ahova a levegő bejut. Megszűnteti a kellemetlen szagokat. Teljesen vegyszermentes. Környezetbarát. 3000x erősebb mint a klór!

 

Autó polírozás - amely 3 folyamatból áll

 

1. fázis a felület becsiszolása durva pasztával, amely a "nagy" karcokat tünteti el és a sok aprót.

 

2. fázis amely a felületet visszafinomítja eredeti állapotára és visszahozza a felület fényét

 

3. fázis a waxolás, amitõl az autó fényezése csillogni fog.

 

Waxolás - az olyan autók, melyek nem karcosak, vagy csak a színüket veszítették el a napsütésben vagy nem eredeti fényükben ragyognak arra kell. Ez a folyamat egy fényesítési folyamat.


Hologram eltávolítás - A már ismert 2. fázis, amely a felületet visszafinomítja, és ezek az "apró" karcok eltünnek.


Mûanyag lámpabúrák polírozása - olyan autóknak, melyeknek a lámpabúrájuk karcos, ugyanúgy mint a fényezést lehet polírozni, és ezen javítani, ez sötétben jobb látást és láthatóságot biztosít, mert nem lesz fénytörés, mint amikor karcos.

 

Motor szélvédõ plexik polírozása - Környezeti hatások, por és apróbb homokszemcsék által okozott karcolások is eltüntethetõk a motor szélvédõjérõl.

 

Nano technológia szélvédõre - Új szolgáltatásaink közé tartozik a Nano víztaszító technológia, melyet olyan emberek számára ajánlunk akik sokat utaznak és zavarja a sofõrt az ablaktörlõ járása az esõben, ugyanakkor a jég sokkal könyebben takarítható a szélvédõrõl. Az új Nano tecnologiának köszönhetõen önnek nem kell használnia ablaktörlõjét, mert a vizet összehúzza töb nagy pontban az ablakfelületen és ezt taszítja is, így lepereg az ablakról. Ez a bevonat 6 autómosásig a szélvédõjén marad.

 

Kárpittisztítás - Továbbá új szolgáltatásaink közé tartozik a kárpittisztítás, amit nem csak olyan autókra ajánlunk, amiknek piszkos, foltos a kárpitja, hanem amik a cigaretta füstöt is magukba szívták. Ehhez a mûvelethez ajándékba adunk egy belsõ takarítást, valamint egy választható illatú mûszerfal ápolást is, ha igényt tart rá. A tisztítási folyamat végén száraz kárpittal távozhat.

 

Lakásbútorok kárpittisztítása – Székek, ülőgarnitúrák, ágyak kárpittisztítása speciális fertőtlenítő anti allergén vegyszerrel. Foltok eltávolítása, szagok semlegesítése. Bőr bútorok tisztítása impregnálása – Bőr - alcatara székek, fotelek, ülőgarnitúrák professzionális tisztítása impregnálása.

 

Bõrtisztítás - Egy olyan folyamat, melyet olyan autók részére ajánlunk, amikben világos színû a bõrkárpit, és szennyezett, sötét foltok vannak rajta, illetve elszínezõdött részek.

 

Bõrápolás - Ezt a folyamatot olyan autók számára ajánljuk, amik nem csak öreg bõrkárpittal rendelkeznek, és a napsugárzás, a száraz levegõ megkeményítette, kiszárította a kárpitot, hanem olyan autóknak is, melyeknek teljesen új a kárpitja. A régi kárpitok megpuhulnak és sokkal rugalmasabbak, fényesebbek lesznek, és az UV sugárzás ellen is védi a bõrt. Az új kárpitok megtartják rugalmasságukat és mindig új fényben ragyognak.

 

Autóklíma töltés: Nyomáspróbával a rendszer feltöltése, és a befújt levegő hőmérsékletének ellenőrzése.

 

Autóklíma ellenőrzés: Nyomás ellenőrzés, befújt levegő hőmérsékletének ellenőrzése.

 

Autó akkumulátorok forgalmazása: Új autóakkumulátorok forgalmazása garanciával, beszereléssel kedvező áron.

 

Légkondicionáló tisztítás - Biztos Járt már úgy, hogy bekapcsolta autójában a légkondicionálót, és egy förtelmes szag csapta meg az orrát. Ez azt jelenti, hogy ki kell takarítani a légkondicionáló rendszerét, mert baktériumok, gombák telepszenek meg benne, amik károsítják az egészséget. Kezdetben köhögést, majd asztmát okoz a tisztítás hiánya. Ezeknek a szennyezõdéseknek, baktériumoknak lerakódása nagymértékben csökkenti a hatásfokot is. Évente egyszer ezt a folyamatot meg kell kísérelni az egészsége érdekében.

 

Ózonos klímatisztítás - beltér fertőtlenítés Az ózonos tisztítás megöli az összes baktériumot, és penészgombát, mindazon helyeken, ahova a levegő bejut. Megszűnteti a kellemetlen szagokat. Teljesen vegyszermentes. Környezetbarát. 3000x erősebb mint a klór!

 

Ha tapasztalja ezeket a jelenségeket, akkor kérésére kitakarítjuk a légkondicionáló rendszerét.

Egy videó arról, hogy milyen veszélyes ennek elmulasztása: A videó megtekintéséhez kérem, kattintson IDE

 

Kõfelverõdés elleni védelem - Egy olyan folyamat, amely nem fóliázással, hanem folyékony átlátszó gumibevonattal történik. Ez a réteg bármikor roncsolás mentesen eltávolítható, és nem utolsó szempont, hogy mosható, mint a fólia.
Gumis rétegének köszönhetõ, hogy a kavicsok lepattannak róla, valamint a bogarak nem égnek bele a fényezésbe.

 

Akkumulátorok professzionális tesztelése, és töltése - Új szolgáltatásaink közé tartozik ez a folyamat is, amellyel megtudhatja, hogy akumulátora milyen állapotban van, érdemes cserélni vagy sem.
Ha akumulátorának szüksége van a töltésre, akkor feltöltjük, regeneráljuk, egy 5 mikroprocesszor vezérelt töltõvel így kihasználva a maximális élettartamát. Ez a szolgáltatás ingyenes azoknak az ügyfeleknek, akik bármely szolgáltatásunkat igénybe veszik.

 

Szélvédő kőfelverődés javítás - Speciális műgyantával kijavítjuk a kőfelverődést a szélvédőn, így megakadályozzuk annak elrepedését, és nem szükséges szélvédőt cserélni.
 
Szélvédő csere - Szélvédők cseréje roncsolás és kár mentesen. Garanciával!

 

Ha nincs ideje eljönni hozzánk vagy kényelmesebbnek látja, hogy mi menjünk önhöz, akkor akár otthonában is meg tudjuk csinálni, ha erre megvannak a megfelelõ lehetõségek. Ami ehhez a mûvelethez szükséges: közterülettõl elzárt rész, udvar, vagy garázs. Áram: 230V