Elérhetõségeink

06 20 - 992 70 18

info@polirozas.com

 

 

 

Szolgáltatásaink

Ózonos klímatisztítás - beltér fertőtlenítés Az ózonos tisztítás megöli az összes baktériumot, és penészgombát, mindazon helyeken, ahova a levegő bejut. Megszűnteti a kellemetlen szagokat. Teljesen vegyszermentes. Környezetbarát. 3000x erősebb mint a klór!

 

Autó polírozás - amely 3 folyamatból áll

 

1. fázis a felület becsiszolása durva pasztával, amely a "nagy" karcokat tünteti el és a sok aprót.

 

2. fázis amely a felületet visszafinomítja eredeti állapotára és visszahozza a felület fényét

 

3. fázis a waxolás, amitõl az autó fényezése csillogni fog.

 

Waxolás - az olyan autók, melyek nem karcosak, vagy csak a színüket veszítették el a napsütésben vagy nem eredeti fényükben ragyognak arra kell. Ez a folyamat egy fényesítési folyamat.


Hologram eltávolítás - A már ismert 2. fázis, amely a felületet visszafinomítja, és ezek az "apró" karcok eltünnek.


Mûanyag lámpabúrák polírozása - olyan autóknak, melyeknek a lámpabúrájuk karcos, ugyanúgy mint a fényezést lehet polírozni, és ezen javítani, ez sötétben jobb látást és láthatóságot biztosít, mert nem lesz fénytörés, mint amikor karcos.

 

Motor szélvédõ plexik polírozása - Környezeti hatások, por és apróbb homokszemcsék által okozott karcolások is eltüntethetõk a motor szélvédõjérõl.

 

Nano technológia szélvédõre - Új szolgáltatásaink közé tartozik a Nano víztaszító technológia, melyet olyan emberek számára ajánlunk akik sokat utaznak és zavarja a sofõrt az ablaktörlõ járása az esõben, ugyanakkor a jég sokkal könyebben takarítható a szélvédõrõl. Az új Nano tecnologiának köszönhetõen önnek nem kell használnia ablaktörlõjét, mert a vizet összehúzza töb nagy pontban az ablakfelületen és ezt taszítja is, így lepereg az ablakról. Ez a bevonat 6 autómosásig a szélvédõjén marad.

 

Kárpittisztítás - Továbbá új szolgáltatásaink közé tartozik a kárpittisztítás, amit nem csak olyan autókra ajánlunk, amiknek piszkos, foltos a kárpitja, hanem amik a cigaretta füstöt is magukba szívták. Ehhez a mûvelethez ajándékba adunk egy belsõ takarítást, valamint egy választható illatú mûszerfal ápolást is, ha igényt tart rá. A tisztítási folyamat végén száraz kárpittal távozhat.

 

Lakásbútorok kárpittisztítása – Székek, ülőgarnitúrák, ágyak kárpittisztítása speciális fertőtlenítő anti allergén vegyszerrel. Foltok eltávolítása, szagok semlegesítése. Bőr bútorok tisztítása impregnálása – Bőr - alcatara székek, fotelek, ülőgarnitúrák professzionális tisztítása impregnálása.

 

Bõrtisztítás - Egy olyan folyamat, melyet olyan autók részére ajánlunk, amikben világos színû a bõrkárpit, és szennyezett, sötét foltok vannak rajta, illetve elszínezõdött részek.

 

Bõrápolás - Ezt a folyamatot olyan autók számára ajánljuk, amik nem csak öreg bõrkárpittal rendelkeznek, és a napsugárzás, a száraz levegõ megkeményítette, kiszárította a kárpitot, hanem olyan autóknak is, melyeknek teljesen új a kárpitja. A régi kárpitok megpuhulnak és sokkal rugalmasabbak, fényesebbek lesznek, és az UV sugárzás ellen is védi a bõrt. Az új kárpitok megtartják rugalmasságukat és mindig új fényben ragyognak.

 

Autóklíma töltés: Nyomáspróbával a rendszer feltöltése, és a befújt levegő hőmérsékletének ellenőrzése.

 

Autóklíma ellenőrzés: Nyomás ellenőrzés, befújt levegő hőmérsékletének ellenőrzése.

 

Autó akkumulátorok forgalmazása: Új autóakkumulátorok forgalmazása garanciával, beszereléssel kedvező áron.

 

Légkondicionáló tisztítás - Biztos Járt már úgy, hogy bekapcsolta autójában a légkondicionálót, és egy förtelmes szag csapta meg az orrát. Ez azt jelenti, hogy ki kell takarítani a légkondicionáló rendszerét, mert baktériumok, gombák telepszenek meg benne, amik károsítják az egészséget. Kezdetben köhögést, majd asztmát okoz a tisztítás hiánya. Ezeknek a szennyezõdéseknek, baktériumoknak lerakódása nagymértékben csökkenti a hatásfokot is. Évente egyszer ezt a folyamatot meg kell kísérelni az egészsége érdekében.

 

Ózonos klímatisztítás - beltér fertőtlenítés Az ózonos tisztítás megöli az összes baktériumot, és penészgombát, mindazon helyeken, ahova a levegő bejut. Megszűnteti a kellemetlen szagokat. Teljesen vegyszermentes. Környezetbarát. 3000x erősebb mint a klór!

 

Ha tapasztalja ezeket a jelenségeket, akkor kérésére kitakarítjuk a légkondicionáló rendszerét.

Egy videó arról, hogy milyen veszélyes ennek elmulasztása: A videó megtekintéséhez kérem, kattintson IDE

 

Kõfelverõdés elleni védelem - Egy olyan folyamat, amely nem fóliázással, hanem folyékony átlátszó gumibevonattal történik. Ez a réteg bármikor roncsolás mentesen eltávolítható, és nem utolsó szempont, hogy mosható, mint a fólia.
Gumis rétegének köszönhetõ, hogy a kavicsok lepattannak róla, valamint a bogarak nem égnek bele a fényezésbe.

 

Akkumulátorok professzionális tesztelése, és töltése - Új szolgáltatásaink közé tartozik ez a folyamat is, amellyel megtudhatja, hogy akumulátora milyen állapotban van, érdemes cserélni vagy sem.
Ha akumulátorának szüksége van a töltésre, akkor feltöltjük, regeneráljuk, egy 5 mikroprocesszor vezérelt töltõvel így kihasználva a maximális élettartamát. Ez a szolgáltatás ingyenes azoknak az ügyfeleknek, akik bármely szolgáltatásunkat igénybe veszik.

 

Ha nincs ideje eljönni hozzánk vagy kényelmesebbnek látja, hogy mi menjünk önhöz, akkor akár otthonában is meg tudjuk csinálni, ha erre megvannak a megfelelõ lehetõségek. Ami ehhez a mûvelethez szükséges: közterülettõl elzárt rész, udvar, vagy garázs. Áram: 230V

 

 

RSS